Create

Content in alle vormen & maten

Online, offline, dynamisch, statisch, neo-avant-gardistisch of een combinatie. Door de jaren heen hebben we al veel content en visuele creaties mogen maken. In de kleine zin, zoals content op sociale media, maar ook groter, zoals animaties die een ingewikkeld verhaal gemakkelijk uitleggen. We ontwikkelden websites en hielpen bij het voortbrengen van een stads-app. Hiernaast maakten we ook brochures en andere online content. Je snapt het al: wij doen het in allerlei soorten en maten.

 

Hieronder kan je zien hoe we in al die vormen jouw bedrijf van dienst zouden kunnen zijn. Omdat we ook veel samenwerken met bureaus mogen we niet altijd alles zo maar laten zien. Mocht je meer voorbeelden willen, dan kan je altijd contact met ons opnemen! Gebruik het menu aan de zijkant om snel naar de betreffende secties te gaan.

 

Social Content

Alles wat je plaatst op sociale media, valt onder social content. Foto’s, video’s, cinemagraphs, advertenties, animaties - of het nou beweegt of stilstaat, het zorgt voor interactie met je consument. Wij zorgen ervoor dat je content opvalt, boven het maaiveld uitsteekt en de klant uitdaagt om kennis te nemen van je merk.

 

Animatie

De kracht van het grootse klein maken, kan je bereiken met animatie. Door het gebruik van iconen en een bondige, rode draad, kun je een visuele vertaling geven aan je verhaal. In een animatie kan je een proces, je merk, of een moeilijke gebruiksaanwijzing behapbaar maken. 

 

Web & app design

Een website dient als het visitekaartje van een bedrijf of merk. Een goed en mooi design is hierin cruciaal. Dit in combinatie met een fijne gebruiksvriendelijkheid zorgt voor een goed online uiterlijk. Vanuit dit principe werken wij ook. Alle websites die we maken, moeten vooral gebruiksvriendelijk zijn en in bediening van de bezoeker. Hoe hij vervolgens actie onderneemt, of tevreden op het rode kruisje drukt, kan je van tevoren al uitstippelen. Hetzelfde geldt voor apps. Het is een net iets ander platform, maar de gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Onhandig in het gebruik, of zelfs onvriendelijk, voelt goedkoop aan en geeft een negatieve associatie. 

 

DTP en offline content

DTP, de tijdbesparende term voor desktoppublishing, is kort gezegd het grafisch vormgeven van drukwerk. Denk hierbij aan posters, flyers, tijdschriften - tastbaar materiaal. Wij helpen je met hoe je je werk het beste kan vertalen naar beelden, en hoe je een doel het beste naar de consument kan communiceren.

05-flyer-a4.png
 

Logo's en Huisstijlen

Bij de herkenbaarheid van je merk, hoort een passend logo. Ons doel is om in een simpele visualisatie de identiteit van je bedrijf te waarborgen. Vervolgens koppelen we hier een huisstijl aan, met kleuren, een lettertype en grafische elementen. Samen vormen ze de visuele herkenbaarheid van je merk. Door een duidelijke huisstijl te hanteren, geef je jezelf de mogelijkheid om in de toekomst hierop voort te bouwen. 

Zelf geloven we nog steeds heilig in het cliché ‘Less is more’ en hanteren we een minimalistische stijl - zonder effect in te leveren.