top of page

Create

Content in alle vormen & maten

Content Creatie is simpelweg het produceren van communicatieboodschappen om jouw doelgroep te informeren, inspireren en hun hart te veroveren. Dit kan online, offline, dynamisch, statisch, neo-avant-gardistisch of een combinatie van zijn. Door goede content creatie zorg je ervoor dat jouw content echt doet wat het moet doen. Namelijk: je doelgroep bereiken en activeren.

 

Door de jaren heen hebben we al veel content en visuele creaties mogen maken. In de kleine zin, zoals content op sociale media, maar ook groter, zoals animaties die een ingewikkeld verhaal gemakkelijk uitleggen. Van de bakker op de hoek tot aan de grootste multinationals: wij doen het in allerlei soorten en smaken. Is jouw bedrijf toe aan een grote online schoonmaak of moet je nog beginnen met poetsen, maar weet je niet hoe? Wij duiken graag in al jouw content vraagstukken om de (online) identiteit van jouw bedrijf een flinke boost te geven. 

smoke-women1-compressor_edited.png
Social Content

Social Content

Iedere vorm van communicatie die je de wereld in slingert op sociale media, valt onder social content. Van foto’s tot video’s, van cinemagraphs tot animaties - of het nu beweegt of stilstaat, het zorgt voor zichtbaarheid en interactie met de consument. Hoe zorg je ervoor dat je in het juiste vizier komt en boven het maaiveld aan content uitspringt? Connect & Create verzorgd alle soorten communicatie boodschappen in eigen huis in jouw eigen stijl. Ben je benieuwd of op zoek naar de juiste virtuele vertaling van je bedrijf? Laten we dan snel een bakkie inplannen! 

Animaties

Animatie

De kracht van het grootse klein maken, kun je bereiken met animatie. Een goed verhaal vertellen, door simpele bewegende beelden het woord te geven. Het is een hele effectieve vorm van communiceren: het merendeel van de mensheid denkt namelijk in beelden en onthoudt op die manier informatie beter dan tekst. In een animatie kun je een proces, je merk, of een moeilijke gebruiksaanwijzing behapbaar maken. Ben je op zoek naar een duidelijke en originele manier om jouw verhaal te vertellen? Connect & Create denkt en zoekt graag met je mee, om jouw boodschap te vertalen naar de juiste doelgroep.

Web & App design

Web & app design

01-All Screens copy-min.png

Een website dient als het visitekaartje van een bedrijf of merk. Een goed en mooi design is hierin cruciaal. Dit in combinatie met een fijne gebruiksvriendelijkheid zorgt voor een goed online uiterlijk. Vanuit dit principe werken wij ook. Alle websites die we maken, moeten vooral gebruiksvriendelijk zijn en in bediening van de bezoeker. Hoe hij vervolgens actie onderneemt, of tevreden op het rode kruisje drukt, kan je van tevoren al uitstippelen. Hetzelfde geldt voor apps. Het is een net iets ander platform, maar de gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Onhandig in het gebruik, of zelfs onvriendelijk, voelt goedkoop aan en zorgt ervoor dat potentiële klanten sneller afhaken.  

DTP en offline content

DTP en offline content

bckyrd brochure-min.png

DTP, de tijdbesparende term voor desktoppublishing, is kort gezegd het grafisch vormgeven van drukwerk. Denk hierbij aan posters, flyers, tijdschriften - tastbaar materiaal. Wij helpen je met hoe je je werk het beste kan vertalen naar beelden, en hoe je een doel het beste naar de consument kan communiceren.

05-flyer-a4.png
flyer copy-min.png
Logo's en Huisstijlen

Logo's en Huisstijlen

Bij de herkenbaarheid van je merk, hoort een passend logo. Ons doel is om in een simpele visualisatie de identiteit van je bedrijf te waarborgen. Vervolgens koppelen we hier een huisstijl aan, met kleuren, een lettertype en grafische elementen. Samen vormen ze de visuele herkenbaarheid van je merk. Door een duidelijke huisstijl te hanteren, geef je jezelf de mogelijkheid om in de toekomst hierop voort te bouwen. 

Zelf geloven we nog steeds heilig in het cliché ‘Less is more’ en hanteren we een minimalistische stijl - zonder effect in te leveren.

bottom of page