Van one-pager tot volledige webshop

Web design

Door de tijd heen hebben we voor veel klanten en projecten een website mogen ontwikkelen. Dit varieerde van simpele design one-pagers tot en met volledige webshops. Hieronder een aantal voorbeelden van de websites die wij mochten ontwerpen en realiseren!

De Gunst Juwelier

- Website & webshop

Voor Juwelier de Gunst mochten wij de nieuwe website met geïntegreerde webshop designen en realiseren. De webshop bestaat uit drie secties: Juwelen, horloges en trouwen.

Faas est 2016

- Website

Fleur en kleur, dat is wat de website van FAAS moest uitstralen. Door kleuren in de winkel te fotograferen en vervolgens te gebruiken in de website straalt de site net als hun winkel!

June.

- Website & webshop

June. is een luxe dameskleding winkel in Oegstgeest. Voor hen maakte we een website waar de focus op de homepagina lag met daarnaast hun de webshop.

Redegeld

- Website

Voor Redegeld was het belangrijk dat de website vertrouwen en proffesionaliteit uitstraalde. Daarnaast staan de aan te bieden diensten er duidelijk op. (offline, wel te zien)

My Foodporn

- Webshop

My Foodporn verkoopt slechts een enkel product en daar is deze webshop op ingericht. Het product uitlichten en de aanschaf vergemakkelijken.

Chef de Cabine

- Website & webshop

Verzorging en schoonheid is een samenkomt van schoon en gemak. In deze website en shop laten we dit door de lichte tinten en een minimaal aantal pagina's terugkomen.

The Company Coach

- Website

Als consultant in de giftcard wereld staat Alex hoog in het vaandel. Op deze website lieten wij zijn kennen en kunnen zien aan relaties en potentiële klanten. (offline, wel te zien)

Blauwdruk

- Website & verhuur gedeelte

De Conceptbouwers van Leiden en omstreken mogen natuurlijk niet in design te kort komen. We hebben nauw met Blauwdruk samengewerkt aan deze prachtige site!

Verkeerschool Take4

- Website

Iedereen moet er een keer aan geloven: rijlessen. Voor Take4 maakte we deze website zodat potentiële leerlingen kennis kunnen krijgen van het bedrijf.

Luca Roll-in Shower

- One-pager

Ter promotie van de Roll-in Shower maakte we een one-pager. Op deze pagina vinden bezoekers direct alle relevante informatie die ze nodig hebben.

Stadsee

- Website

Stadsee is de app om Leiden op leuke wijze te ontdekken. De app genereert elke keer een nieuwe kroegentocht langs de leukste plekjes in Leiden! 

Koningsdag spelen

- Online spelbord

In corona tijd waren de Zoom-borrels bij iedereen een creatieve uitdaging. Zo maakte wij een online bordspel, die je doormiddel van schermdelen met vrienden kon spelen.