top of page

Web design

Een website is jouw online visitekaartje. De wereld laten weten dat je er bent en jouw naam in de spreekwoordelijke hoofdstraat vestigen. Websites bouwen wij als recepten en ieder bedrijf heeft zijn eigen smaak. We wegen, meten en proeven tot het gewenste eindresultaat op tafel staat. Naast het visitekaartje is de website een service om de klant 24 uur per dag te informeren en te overtuigen. Je bent zo dus altijd bereikbaar voor vragen, zonder al te veel moeite. Afgelopen jaren hebben we voor veel klanten websites mogen ontwerpen en realiseren. Van simpele one-page designs tot en met uitgebreide webshops: u vraagt, wij ontwerpen! 

logo_edited_edited.png
logo_edited.png

Hulp nodig?

Heb jij een (nieuwe) website nodig maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je wellicht creatieve ideeën, maar op strategisch gebied geen flauw idee? Connect & Create denkt graag met je mee! Of je nu een starter bent of een bestaand bedrijf waar een frisse wind doorheen kan, wij staan voor je klaar om de perfecte online uiting en optimalisatie van jouw bedrijf, merk of product te creëren. Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende online vraagstukken en wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Neem hieronder een kijkje voor inspiratie en vragen staat altijd vrij!

Website, webshop of one-pager

Door de tijd heen hebben we voor veel klanten en projecten een website mogen ontwikkelen. Dit varieerde van simpele design one-pagers tot en met volledige webshops. Van een simpele website voor de bakker op de hoek tot aan grote internationale bedrijven met goedgevulde webshops: wij zijn van alle markten thuis. Hieronder een aantal voorbeelden van de websites die wij mochten ontwerpen en realiseren. 

degunst.png

De Gunst Juwelier

- Website & webshop

Voor Juwelier de Gunst mochten wij de nieuwe website met geïntegreerde webshop designen en realiseren. De webshop bestaat uit drie secties: Juwelen, horloges en trouwen.

faas est 2016

Faas est 2016

- Website

Fleur en kleur, dat is wat de website van FAAS moest uitstralen. Door kleuren in de winkel te fotograferen en vervolgens te gebruiken in de website straalt de site net als hun winkel!

june.png

June.

- Website & webshop

June. is een luxe dameskleding winkel in Oegstgeest. Voor hen maakte we een website waar de focus op de homepagina lag met daarnaast hun de webshop.

Redegeld

Redegeld

- Website

Voor Redegeld was het belangrijk dat de website vertrouwen en proffesionaliteit uitstraalde. Daarnaast staan de aan te bieden diensten er duidelijk op. (offline, wel te zien)

myfoodporn.png

My Foodporn

- Webshop

My Foodporn verkoopt slechts een enkel product en daar is deze webshop op ingericht. Het product uitlichten en de aanschaf vergemakkelijken.

chef de cabine.png

Chef de Cabine

- Website & webshop

Verzorging en schoonheid is een samenkomt van schoon en gemak. In deze website en shop laten we dit door de lichte tinten en een minimaal aantal pagina's terugkomen.

The Company coach.png

The Company Coach

- Website

Als consultant in de giftcard wereld staat Alex hoog in het vaandel. Op deze website lieten wij zijn kennen en kunnen zien aan relaties en potentiële klanten. (offline, wel te zien)

Blauwdruk

Blauwdruk

- Website & verhuur gedeelte

De Conceptbouwers van Leiden en omstreken mogen natuurlijk niet in design te kort komen. We hebben nauw met Blauwdruk samengewerkt aan deze prachtige site!

take4.png

Verkeerschool Take4

- Website

Iedereen moet er een keer aan geloven: rijlessen. Voor Take4 maakte we deze website zodat potentiële leerlingen kennis kunnen krijgen van het bedrijf.

roll in shower.png

Luca Roll-in Shower

- One-pager

Ter promotie van de Roll-in Shower maakte we een one-pager. Op deze pagina vinden bezoekers direct alle relevante informatie die ze nodig hebben.

Stadsee

Stadsee

- Website

Stadsee is de app om Leiden op leuke wijze te ontdekken. De app genereert elke keer een nieuwe kroegentocht langs de leukste plekjes in Leiden! 

koningsdag spelen

Koningsdag spelen

- Online spelbord

In corona tijd waren de Zoom-borrels bij iedereen een creatieve uitdaging. Zo maakte wij een online bordspel, die je doormiddel van schermdelen met vrienden kon spelen.

bottom of page