Over ons

Nice to meet you!

Connect & Create verbindt bedrijven en merken met hun consument door middel van creatieve visuele oplossingen. Via online marketing in combinatie met passende content kunnen wij je helpen de juiste doelgroep bereiken. We verbinden alle losstaande punten met elkaar, om zo het grotere plaatje tevoorschijn te halen.

Wij creëren content in allerlei soorten en maten. Denk aan animaties, infographics, video’s, websites, apps, maar ook logo’s, huisstijlen en andere offline uitingen. Zo bieden we bijna alles aan de creative kant van marketing aan.

 

Wij zien Online Marketing als een cirkelvormig veld waarmee je potentiële klanten kan omringen. In dit idee ligt ook de basis van onze 360-campagne: op verschillende kanalen kan de consument je tegenkomen en onbewust al je hand schudden. Hierbij zetten we kanalen als Instagram en Pinterest in, maar ook Youtube en Google. 

Naast het volledig verzorgen en beheren van online marketing voor bedrijven, bieden wij ook creatief consult en workshops aan. Zo leren we mensen in bedrijven hoe ze zelf aan de slag kunnen met het creëren van sociale content.

Koffie?

Vragen, interesse, benieuwd of gewoon een onstuimige behoefte aan koffie? Neem contact met ons op!

© Copyright 2021, Connect & Create

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

Connect & Create | Leiden

hello@connect-create.nl

071 529 14 27