top of page

Over ons

Wat doen jullie nou eigenlijk?!

Wij zijn Connect & Create en doen precies wat onze naam doet vermoeden. Wij verbinden jouw merk, bedrijf of product met de wereld door bijvoorbeeld het gebruik van websites, animaties, online experiences en nog veel meer! Al onze skills zijn onder te verdelen in 3 categorieën: Online Marketing, Content Creatie en Webdesign. Met deze heilige trio tapenade brengen wij uw wensen op smaak, ontzorgen we u volledig en lossen we ieder marketingvraagstuk op. Of u nu net start of juist aan kop probeert te blijven: wij helpen graag van A tot Z óf daar ergens tussenin! 

logo-03_edited.png

Online Marketing

We verbinden alle losstaande punten met elkaar, om zo het grotere plaatje te creëren voor jouw bedrijf. Directe communicatie naar jouw klanten om het gesprek te openen met als doel verbinden, vertrouwen en relaties warm houden. Door middel van creatieve uitingen op bijvoorbeeld Social Media weten we de menigte steeds opnieuw te boeien en de online zichtbaarheid hoog te houden. Weet je niet waar je moet beginnen of heeft jouw website een sausje nodig? Wij duiken in het concept met jouw ideeën, nemen je mee in door tijd en maken jouw bedrijf weer helemaal sexy (of juist niet, net wat je wil) 

Content Creatie

Content Creatie is simpelweg het produceren van communicatie boodschappen om jouw doelgroep te informeren, inspireren en hun hart te veroveren. Dit kan online, offline, dynamisch, statisch, neo-avant-gardistisch of een combinatie van zijn. Door goede content creatie zorg je ervoor dat jouw content echt doet wat het moet doen. Namelijk: je doelgroep bereiken en activeren.

 

Door de jaren heen hebben we al veel content en visuele creaties mogen maken. In de kleine zin, zoals content op sociale media, maar ook groter, zoals animaties die een ingewikkeld verhaal gemakkelijk uitleggen. Van de bakker op de hoek tot aan de grootste multinationals: wij doen het in allerlei soorten en smaken. Is jouw bedrijf toe aan een grote online schoonmaak of moet je nog beginnen met poetsen, maar weet je niet hoe? Wij duiken graag in al jouw content vraagstukken om de (online) identiteit van jouw bedrijf een flinke boost te geven. 

logo-04.png
logo-02.png

Webdesign

Een website is jouw online visitekaartje. De wereld laten weten dat je er bent en jouw naam in de spreekwoordelijke hoofdstraat vestigen. Websites bouwen wij als recepten en ieder bedrijf heeft zijn eigen smaak. We wegen, meten en proeven tot het gewenste eindresultaat op tafel staat. Naast het visitekaartje is de website een service om de klant 24 uur per dag te informeren en te overtuigen. Je bent zo dus altijd bereikbaar voor vragen, zonder al te veel moeite. Afgelopen jaren hebben we voor veel klanten websites mogen ontwerpen en realiseren. Van simpele one-page designs tot en met uitgebreide webshops: u vraagt, wij ontwerpen! 

Koffie?

Vragen, interesse, benieuwd of gewoon een onstuimige behoefte aan koffie? Neem contact met ons op!

bottom of page